Om oss

Sension by Thelin Data

Sension är en del av Thelin Data – det lokala IT-bolaget med den stora kunskapen. I hjärtat av Lidköping grundades företaget 1992 som ett utbildningsföretag med fokus på IT. Men sedan många år tillbaka är Thelin Data ett renodlat IT-bolag som utöver den starka lokala närvaron i Skaraborg hjälper kunder i hela Sverige.

På vårat kontor har vi samlat Skaraborgs vassaste IT-konsulter med spetskompetens inom en rad olika områden. För att se till att vi alltid besitter den senaste kunskapen inom programvaruutveckling, mjukvara, hårdvara och IT-säkerhet jobbar vi med världsledande leverantörer och certifierar oss kontinuerligt. Våra IT-konsulter är certifierade inom bland annat Microsoft, Check Point och Cisco.

Nyfiken på vad Thelin Data kan göra för er? Läs gärna mer på thelindata.se!

Under 2020 påbörjades utvecklingen av Sension – en handfull Microsoft 365-baserade verktyg som hjälper företag på sin digitaliseringsresa. Grunden i Sension är att i så stor utsträckning som möjligt nyttja Microsoft 365, vilket är något som många företag redan är bekanta med. Med grund i Microsoft 365 och framförallt SharePoint har vi adderat en hel del extra funktionalitet och användarvänlighet för att göra verktygen enkla och smidiga att använda. Våra lösningar för avtalshantering, intranät, ledningssystem, rese- och projekthantering är färdigpaketerade åt er och enkla att implementera i er befintliga Microsoft 365-miljö. Verktygen fungerar lika bra att använda tillsammans som var för sig.

Frågor?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er att digitalisera och effektivisera er organisation.
Kontakta oss för att diskutera vad vi kan göra för just er.