Intranät i SharePoint

Delaktighet skapar engagemang

Rätt information, till rätt personer, i rätt tid. Precis så enkel är vår nyckelfärdiga lösning för intranät.

Med Sension intranät i SharePoint får ni en lättanvänd informationskanal att använda genom hela organisationen. Utöver grunden i Microsoft 365 och SharePoint har vi adderat en hel del extra funktionalitet och användarvänlighet för att göra verktygen enkla och smidiga att använda. Vår lösning passar oavsett om ni vill använda intranätet som en renodlad informationskanal med nyhetsflöden, eller om ni snarare vill tillgängliggöra viktiga dokument och handböcker för medarbetarna.

Många företag är välbekanta med Microsoft 365 när det kommer till bland annat mail och fillagring, så många funktioner och gränssnitt kommer att kännas igen i vår intranätslösning. För er som företag innebär det att ni endast har ett konto att säkra upp (med exempelvis multifaktorautentisering), och för era medarbetare innebär det att de endast behöver logga in på sitt vanliga konto för att ta del av den senaste infon. Det blir med andra ord väldigt lättillgängligt, säkert och enkelt att nå ut till era medarbetare oavsett om de befinner sig på ett kontor, i en produktionsmiljö eller är på resande fot.

Några av alla de funktioner som Sension intranät erbjuder är nyhetsflöden med målgruppsanpassning, notifieringar till hela organisationen vid särskilt viktiga händelser, visuellt tilltalande mallar efter era egna önskemål, samt möjlighet
till flerspråkighet.

Kommunicera mera

Anpassa efter behov

Samarbeta effektivare

Intranät i SharePoint

Design på era villkor

Layouten av ert intranät styr ni helt och hållet själva. Inom vår lösning för intranät finns stora möjligheter att bygga upp ert intranät efter era önskemål och grafiska riktlinjer.

Vi har många fördefinierade mallar som underlättar vid uppbyggnaden av intranätet. Samtliga av dessa är anpassningsbara och modifieras för att passa er – det innebär att placering av element såsom textrutor, nyhetsflöde och företagskalender
är mycket flexibel.

Några av våra mallar visas i bildspelet.

Kunder som vi hjälpt skapa moderna intranät

Vi är stolt samarbetspartner till bland annat Nimbus Group. Tillsammans har vi skapat ett modernt intranät att inspireras av.

Vi är väldigt nöjda med vårt intranät från Sension, som är ett enkelt och smidigt program att göra uppdateringar i. I Sension har vi också en pålitlig och kunnig partner som alltid finns där när vi behöver hjälp.

Linda Johansson, Marknadskoordinator

Frågor?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er att digitalisera och effektivisera er organisation.
Kontakta oss för att diskutera vad vi kan göra för just er.